Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vtipy o Pepíčkovi

 Všechny děti si hrají na písku, jen Pepíček se baví pliváním na okno.

Paní, která bydlí v tom bytě otevře okno a hartusí: "Pepíčku, copak to děláš! Copak by ti řekla maminka, kdybys jí takhle plival na okno?"

"Moc by se divila."

"A čemupak by se měla divit?"

"My bydlíme až v pátém poschodí."

Pepíček sáhne Mařence pod sukni a udiveně se ptá: "Ty jsi také chlapeček?"

"Ne," odpoví Mařenka, "já kakám."

Ptá se paní učitelka dětí, kdyby přišel kouzelný dědeček, jaké by měly přání. Frantík chce, aby jim konečně vrátili v restituci nemovitosti, Mařenka, aby měla na vysvědčení samé jedničky a Pepíček, aby byl celý chlupatý. "A proč Pepíčku?" - "Sestra má dole chlupatý jen takový trojúhelníček a každý den s ním vydělá tři tisíce!"

Pepíček šel první den do školy. Tatínek jej dovedl do třídy a poprosil paní učitelku o chviličku na rozhovor. Řekl jí, že Pepíček je hodný chlapec, ale moc rád se o něco sází a tak by se mohlo stát, že třeba ostatní děti připraví o svačiny a peníze na zmrzlinu. Učitelka se tvářila sebevědomě, že takových věci zažila dost a všechno vždy zvládla. Ujistila jej, že věc vyřeší bez problémů.

Po obědě tatínek volá do školy a ptá se paní učitelky, jak to jde. "Všechno je v nejlepším pořádku. Mám pocit, že jsem vašeho synka zbavila těch jeho sázecích vášní. Ten neposeda trval na tom, že se vsadí o stovku, že mám v zadku krtka. Nakonec jsem se tedy vsadila a po hodině jej odvedla do sborovny a ukázala mu, že žádného krtka v zadku nemám."

"Do háje, dnes ráno se se mnou vsadil o tisícovku, že první den ve škole uvidí zadek paní učitelky!"

Pepíček píše dopis Ježíškovi: "Celý měsíc budu hodný, když mi přineseš počítač." Sotva dopis dopíše, pomyslí si, že celý měsíc to nevydrží, roztrhá dopis a napíše nový: "Týden budu hodný, když mi přineseš počítač." Znovu zapřemýšlí: "Týden to asi nevydržím." Roztrhá dopis a napíše nový:, "Jeden den budu hodný, když mi přineseš počítač." Znovu zapřemýšlí a uvědomí si, že nevadrží být hodný ani jeden jediný den. Podívá se na stěnu, uvidí obraz panny Marie, vezme ho, sundá a zavře do skříně. Píše nový dopis: "Ježíšku, zajal sem tvoji matku. Výkupné je počítač."

Paní učitelka se při hodině přírodopisu ptá Pepíčka: "Čím se živí vlci?" Pepíček odpovídá: "Červenými Karkulkami."

Před školou stojí pepíček a brečí. Přijde k němu paní učitelka a ptá se, proč brečí. "Protože před chvílí šel do školy pan ředitel, upadl na naší klouzačce a zlomil si nohu." "No tak nebreč, on se brzo uzdraví." "Já vím, ale všichni kluci ze třídy to viděli, jenom já ne."

Paní učitelka s dětmi ve škole probírá pohlavní orgány muže a ptá se jich, jak by to ještě mohlo být pojmenováno.

Děti: "Úd, penis, pyj."

Potom se ozve Pepíček a řekne: "Lemrouch!"

Paní učitelka se ho ptá, kde na to slovo přišel.

Pepíček povídá: "To jsem si nevymyslel, paní učitelko, to píšou v knihách. Četl jsem Staré pověsti české a tam v pověsti o Oldřichovi a Boženě stojí: Oldřich se vrací z projížďky, sesedá z koně. Přijde k němu Božena políbí mu lem roucha."

 

Ptá se Pepíček tatínka: "Tati, jak jsem přišel na svět?"

"No víš Pepíčku, my sme se s maminkou jeden večer tak cukrovali a pak to najednou přišlo"

Pepíček si večer před spaním posype celou postel cukrem a jde spát. Ráno se probudí a najde kolem sebe stovky mravenců, setřepe je ze sebe a řekne: "Kdybyste nebyli moje děti, tak já vás zabiju!!"

Na hodinu němčiny příjde inspektor a posadí se vedle Pepíčka. Mladá, pohledná paní učitelka chce před panem inspektorem udělat dobrý dojem a tak na tabuli napíše jednoduchou německou větu a říká: "Děti, kdopak z vás mi to přeloží?"

Okamžitě se přihlásí Pepíček: "Hmm, pěkná kundička, tu bych teda vojel!"

"No tedy Pepíčku, co to má znamenat? Za prvé to vůbec není správně a za druhé je to sprosté! Sedni si, píšu ti pětku a třídní důtku!"

Pepíček si naštvaně sedá a potichu pronese k inspektorovi: "Příště, až budeš zas chtít napovídat, tak radši mlč!"